HTML

Annika és a focidrukkerek, avagy dortmund-história

Egy magyar Erasmus-diák hétköznapjai a jeges éghajlatú Ruhr-vidéken, ahol vasárnap nincs nyitva még egy szerencsétlen éjjelnappali sem, és ahol nem lehet eljutni A pontból B pontba

Friss topikok

Linkblog

A bárányok jajgatnak

2008.03.24. 11:48 jannika

Vasárnap délelőtt csodálatosan sütött a nap (persze körülbelül mínusz 2 fok volt), ezért én nagy lelkesen el is mentem sétálni. Felfedeztem a kollégium majdnem közvetlen közelében egy kis temetőt (hogy véletlenül se induljon be éjszaka a fantáziám, éljen, éljen...), egy aranyos evangélikus kápolnát, majd messzebb a dortmundi rózsadombot édibédi házikókkal, tojásfákkal a kertben. Találtam egy éjjelnappali üzletet (nem hittem a szememnek!), egy másik hatalmas evangélikus templomot, utána pedig a kollégiumom felé vezető út mentén egy rakás bégető bárányt. Délutánra a bárányok elérték a kollégium közvetlen közelét, vagyis ha kilépek az ajtón és megyek tíz métert, barátságok barik bégetnek bizarul, szóval haláljó.
Ma viszont szakad a hó, és szegény állatok panaszos éneke egészen az ablakomig elhallatszik.






















Itt még hallgatnak























Bébibari!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jannika.blog.hu/api/trackback/id/tr42394409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása