HTML

Annika és a focidrukkerek, avagy dortmund-história

Egy magyar Erasmus-diák hétköznapjai a jeges éghajlatú Ruhr-vidéken, ahol vasárnap nincs nyitva még egy szerencsétlen éjjelnappali sem, és ahol nem lehet eljutni A pontból B pontba

Friss topikok

Linkblog

Hazaugrom

2008.04.19. 17:14 jannika

Örömmel osztom meg olvasóimmal az örömhírt, hogy május 14-21 között otthon fogok tartózkodni. Szerdától szerdáig, a hétvégén meg felmegyek Pestre olyan három napra, így tervezem, remélem, sok mindenkivel tudok majd találkozni!
Tegnap megvolt a magyar-spanyol parti, a palacsinta secpec alatt elfogyott, mindenütt folyt a sangria és a Wilpu nevű finn gyerek eredeti finn vodkája... Eredetileg Viola és Maria közös szülinapi bulija volt: Violának cserepes virágot, Marianak csokit vettünk, így átmenetileg magyar-spanyol fegyverszünet alakult ki. Jött a paténk is, Moritz egy barátnőjével, szegények ők voltak egyedül németek, és kissé hülyén érezték magukat a meglehetősen vegyes társaságban, csupa benyomott külföldi közt.

balról jobbra: két szardíniai, egy finn, egy mexikói és egy madagaszkári lakos


















egy echte német, Moritz










ez itt a papírdobozos bor, kedves Adam

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jannika.blog.hu/api/trackback/id/tr83432927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása