HTML

Annika és a focidrukkerek, avagy dortmund-história

Egy magyar Erasmus-diák hétköznapjai a jeges éghajlatú Ruhr-vidéken, ahol vasárnap nincs nyitva még egy szerencsétlen éjjelnappali sem, és ahol nem lehet eljutni A pontból B pontba

Friss topikok

Linkblog

Égtünk

2008.03.14. 16:10 jannika

Ma a nyelvtanfolyam résztvevői közös reggelit tartottak (megbeszéltük előre, ki mit hoz, én vittem a paprikát, melyből Adam, a lengyel srác kivételével senki nem evett), majd mindenki prezentálta a saját országát. Mi eléggé beégtünk, mert csak képeket vittünk pendrive-on néptáncosokról, Budapestről, magyar találmányokról és híres sportolókról. Kinga és Viola csupa miniatűr képet hozott, ráadásul a húsvéti népszokásos fotók albuma helyén valami egészen más volt, mint kellett volna lennie, úgyhogy halálciki volt. Mások Powerpointtal készültek, különböző módokon úsztak be a francia sajtok, a szardíniai tengerpart meg a mexikói tequila, meg szóltak a zenék, volt Zidane-os videó is. Nálunk a Bodri kutya meg a fesztiválos képek arattak kisebb-nagyobb sikert, noha én elvártam volna némi meglepődést a golyóstoll, a helikopter vagy a C-vitamin láttán. Mindegy.








David, a skót aratta a legnagyobb sikert a jelmezével.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jannika.blog.hu/api/trackback/id/tr40380908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fruzsi 2008.03.16. 22:25:28

Annuska!

Ne csüggedj, már megszokta a magyar, hogy nem veszik észre, pedig sokkal okosabbak vagyunk a nyugatiaknál!!

Sikerült végre végig olvasnom az eddigieket, szóval követem az eseményeket!írj,írj,írj!!!

Fruzsi
süti beállítások módosítása