HTML

Annika és a focidrukkerek, avagy dortmund-história

Egy magyar Erasmus-diák hétköznapjai a jeges éghajlatú Ruhr-vidéken, ahol vasárnap nincs nyitva még egy szerencsétlen éjjelnappali sem, és ahol nem lehet eljutni A pontból B pontba

Friss topikok

Linkblog

Ami késik, nem múlik

2008.04.04. 20:22 jannika

Ma délután magányos látogatást tettem a dortmundi kikötőbe (mert ilyen is létezik!), vagyis csak egy részébe, mert a lehangoló látványt nem sokáig bírtam elviselni. Az egész egy nyomorúságos ipartelep szemétdombokkal és gépekkel, sok kisebb csatornával. Hideg is volt, az ég szürke, a környéken munkásbácsik mászkáltak kék overállban, sörrel a kezükben, úgyhogy hazajöttem. Állítólag van a kikötőnek egy szebb része is egy órási parkkal, de persze én a rossz metróállomáson szálltam ki.
Mindenki depressziós, Bogi is, Julie is, a fél Erasmusos társaság lelépett haza vagy Amszterdamba (mi meg még nem tudunk utazni, mert nem érkezett meg időben a szemeszter ticket), az idő rettenetes (télikabátban fázom), és elérkezett hozzám a régóta esedékes honvágy Magyarország, Budapest, Zalaegerszeg, a normális levesek, főzelékek, kenyerek és zsemlék, az udvarias magyar férfiak no meg persze szívemhez közel állók iránt.

Estére Akamitllal, a mexikói fiúval forraltboros estét szerveztünk, remélem, dob valamennyit a hangulaton. Boldog karácsonyt!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jannika.blog.hu/api/trackback/id/tr66411565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fruzsi 2008.04.05. 11:53:39

Hohohó!

Ne izgulj Annus nemsokára megyünk, és remélhetőleg visszük a tavaszt is megunkkal!Addig tessék kibírni!

Pusz, Fru
süti beállítások módosítása